Johan Forsström

Johan Forsström

Teknikspecialist

Hej Johan! Kan du berätta lite om din roll på ICW?

- "Jag jobbar som senior teknikkonsult med "Mail & Messaging" som mitt primära fokusområde, det betyder i praktiken AD/Exchange/Skype men även kringliggande infrastruktur och molnintegration. Med höga behörigheter följer förutom stort ansvar också förutsättningarna att åtgärda många problem, som AD/Exchange-tekniker bygger man en bred kompetens som sträcker sig över både organisation och teknikområden. Rollen kräver ett högt säkerhetstänk och det är även inom it-säkerhetsområdet jag satsar min fortsatta vidareutveckling."

Vad är det bästa med ICW?

- "Förutom trevliga kollegor och en gemenskap som är svår att hitta i konsultbranshen så skulle jag säga att flexibiliteten och möjligheterna att påverka min egen arbetssituation i det mindre konsultbolaget väger tungt. Jag har ett stort inflytande och eget ansvar för allt från vidareutveckling och arbetsutrustning till vilka uppdrag vi försöker få."

Vad gör du på fritiden?

- "På fritiden trivs jag bäst tillsammans med min familj i Västerås - långa promenader med hunden, blåsiga dagar ute på sjön eller bara hänga i soffan. För att få utlopp för min kreativa sida tar jag gärna med mig kameran och fotograferar."

 

Jobbar du redan på ICW?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@icw.se