Elise von Alexy

Elise von Alexy

VD

Hej Elise! Kan du berätta lite om din roll på ICW?

- Mitt främsta fokus är att möjliggöra för konsulterna att de når sina jobbdrömmar och att rekrytera in nya vassa stjärnor till vårt gäng.  

Vad är det bästa med ICW?

- Att vi är det lilla bolaget med de absolut största bolagens uppdrag. De uppdrag som våra konsulter sitter ute på är verkligen helt otroliga och för att leverera på den nivån så behöver vi också marknadens vassaste konsulter. ICW lägger stort fokus på vidareutbildning och konsulterna har en stor pott pengar att röra sig med varje år för att vidareutbilda sig själva inom det område som är intressant för just hen. Alla är på tårna och vill framåt och jag älskar det drivet i det här gänget! Sen är det en härlig kultur på ICW, det är ett tight gäng och som prioriterar umgänget med sina kollegor. Vi åker på två konferenser om året och utöver det har vi månadsmöten med kunskapsöverföring och middag. 

Vad gör du på fritiden?

- Jag är utomhus! Jag har stort fokus på att ha en aktiv fritid och förutom att jag kör några lopp om året så är det äventyret som lockar. Stort som smått. I somras cyklade jag the Great Divide. Det blev 4500km mountainbike genom nationalparker från Banff i Kanada ner till Mexiko. Jag älskar kontrasterna i livet; ordning och struktur på vardagarna och svettig, trött och sovandes i tält på helgerna :-) 

elise.vonalexy@icw.se

0704105126

Jobbar du redan på ICW?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@icw.se