ICW renodlar sin inriktning på Consulting och Rådgivning

I syfte att stärka ICWs och DataCenters respektive strategiska inriktningar tecknades den 6 oktober 2014 ett samarbetsavtal mellan ICW Sourcing AB och DataCenter AB om att DataCenter tar över ICW Sourcing AB’s verksamhet vad gäller leverans av IT-driftstjänster.

ICW Sourcing AB grundades 2007 och är ett helägt dotterbolag till ICW AB, och har sedan starten framgångsrikt levererat IT-drifttjänster till framför allt företag inom telekomområdet. Exempel på kunder omfattar 3gis, Net4Mobility och WyWallet.

DataCenter är en framgångsrik och expansiv IT-tjänsteleverantör med ett stort antal namnkunniga kunder många inom media, bl.a. flera bolag inom Bonnierkoncernen. DataCenters affärside är <strong>Med tillförlitliga IT-lösningar hjälper vi företag att utvecklas och effektiviseras.</strong>

”ICWs strategiska inriktning är att renodlat jobba med specialist- och rådgivningstjänster i den föränderliga IT-värld som molnifiering och cloudtjänster innebär och i och med det är DataCenter den optimala samarbetspartnern för oss för att framåt stödja ICW Sourcings kunder vad gäller IT-driftstjänster.”

Carl Bergström VD ICW

”ICW Sourcing är ett välskött företag med nöjda kunder och medarbetare. Med detta samarbete stärker vi ytterligare vår profil och kan därmed ge ännu bättre service till våra befintliga och nya kunder. Vår utveckling har under de senaste åren varit mycket god, både vad gäller nya kunder och nya medarbetare. Vi är väldigt glada att få hälsa ICW Sourcings befintliga kunder välkomna som kunder till DataCenter. Vi skall göra vårt yttersta för att leverera en kundupplevelse som de är mycket nöjda med. Vi hoppas också på ett fortsatt bra samarbete med ICW framåt, då vi har många gemensamma beröringspunkter ”

Magnus Hansson, VD för DataCenter

För ytterligare information kontakta:

Carl Bergström – ICW AB; +46 70 4105120

Magnus Hansson – DataCenter AB, +46 70 3128852